Geluk wensen: 3 gouden tips!

geplaatst in: Blog | 0

Geluk wensen doet meer met mensen dan je denk. Het is toch even een steuntje in de rug voor iemand die wat belangrijks gaat doen. Bijvoorbeeld examen van school of een belangrijke cursus voor je werk of je auto of vrachtwagenrijbewijs halen.

Geluk wensen gouden tip nummer 1:

Stuur een lief berichtje.
Het hoeft niet veel te kosten om iemand een hart onder de riem te steken. Stuur bijvoorbeeld je neefje of nichtje die eindexamen van de basis school moet doen een sms of whats app  vlak voordat de examens beginnen. Ik weet zeker dat ze tijdens het lezen van een lief berichtje even alle stress voor een paar seconden zijn vergeten en vol goede moed aan het examen gaan beginnen.

Geluk wensen gouden tip nummer 2:

Geef het Lucky Shirt cadeau.
Ken je iemand met faal angst of examenvrees? Dan is het Lucky Shirt een perfect om cadeau om te geven. Je geeft het Lucky Shirt een week van te voren cadeau aan bijvoorbeeld je vriend die een sollicitatie gesprek heeft voor een hogere functie dan hij nu al heeft waardoor zijn salaris een stuk hoger zal worden. Het geluk wensen zal in ieder geval worden gewaardeerd. Volgt jouw vriend de gebruiksaanwijzing die bij het Lucky Shirt zit dan is succes gegarandeerd! In de gebruiksaanwijzing staat bijvoorbeeld dat je je CV in het shirt moet wikkelen en onder je kussen moet leggen. Op de dag van het sollicitatie gesprek moet het shirt gedragen worden, maar dit hoeft niet zichtbaar. Vol goede moed en zelfvertrouwen zal jouw vriend naar zijn sollicitatie gesprek gaan!

Geluk wensen gouden tip nummer 3:

Geef een knuffel.
Ga naar je vriend, neefje, nichtje of moeder toe op de dag van het belangrijke moment gewoon even om een knuffel te geven en voor jouw persoonlijke succes wensen. Het kost niks en ik weet zeker dat het gebaar zeer word gewaardeerd.
Daarna maar duimen voor een hoop geluk!

Welke gouden tip vind jij de beste?