Gelukscadeau voor rijexamen

geplaatst in: Blog | 0

slide2

Gelukscadeau? Waarom zou je op zoek zijn naar een gelukscadeau??? Het is leuk om je zus, vriend of vriendin of je neefje een hart onder de riem te steken voor een spannend moment.
bijvoorbeeld voor het afrijden

Weet je nog dat je zelf moest afrijden?

Ik weet het nog als de dag van gisteren. Wat was ik nerveus zeg. En dat was wel te merken ook, want ik heb er niet een, twee maar drie keer over gedaan.
Bij mijn eerste rijexamen ging het vanaf de eerste minuut al mis. Ik was zo nerveus dat ik mijn gordel was vergeten om te doen en de volgende minuten werden er niet beter op.
Bij mijn tweede rijles vergat ik iemand voorrang te geven die op een zebrapad over wilde steken….en weer gezakt.
Op dat moment had ik wel een gelukscadeau kunnen gebruiken.

Wat is een leuk gelukscadeau?

Een Lucky Shirt is een leuk gelukscadeau om te geven. Je geeft niet alleen een shirt waar Lucky Shirt op staat, maar door de gebruiksaanwijzing word het extra leuk om cadeau te geven als geluks shirt voor het afrijden. De persoon die het cadeau krijgt moet het shirt volgens de gebruiksaanwijzing gebruiken en het shirt krijgt magische krachten voor het spannende moment dat je moet gaan afrijden.

Waarom geef je een cadeau voor het afrijden?

Het is een leuk gebaar om een gelukscadeau te geven en ik denk zelf ook dat de persoon die het gelukscadeau krijgt het erg op prijs stelt en een soort van boost om extra je best te doen.
Denk nou zelf maar eens aan stress momenten die je hebt gehad in je leven. Dan had je het toch ook leuk gevonden om een gelukscadeau te krijgen.
Een Lucky Shirt is een ideaal cadeau om te geven, helemaal omdat je het ook voor alle andere andere geluksmomenten in je leven kunt gebruiken.