Lucky Shirt voor opa voor zijn rijbewijskeuring

geplaatst in: Blog | 0

Ouderen-480x319

Als je ouder dan 75 jaar bent dan moet je gekeurd worden en dan word er bepaald of je nog in staat  bent om deel te nemen aan het verkeer. Wat een leuk idee om dan het Lucky Shirt cadeau te geven!

Mag ik nog auto rijden?

De keuring is er niet voor niks. Je hebt mensen van 75 jaar die nog volop van het leven genieten en waarbij de gezondheid nog tip top in orde is.
Er zijn ook mensen van die leeftijd die al van alles mankeren. Zoals bijvoorbeeld slecht kunnen zien of slecht kunnen horen. Dit zijn natuurlijk wel dingen die ook meespelen in het verkeer. Je hebt ook nog mensen van 75 en ouder die helemaal niet toe willen geven aan een slechtere gezondheid of mankementen gaan vertonen. Daarom vind ik het wel belangrijk dat deze keuring er is zodat we met z’n allen geen gevaar op de weg zijn. Het blijft natuurlijk wel spannend omdat het bepaald of je nog mag auto rijden of niet.

Geef het Lucky Shirt aan opa cadeau

Het Lucky Shirt is dan toch wel heel erg leuk om cadeau te geven als bijvoorbeeld je opa, vader of oom het vooruitzicht heeft om de keuring om het rijbewijs te verlengen te moeten doorstaan.
Op zo’n moment kunnen ze toch wel een beetje geluk gebruiken!
Je kunt dan bijvoorbeeld alvast een gelukswens op het Lucky Shirt schrijven en een week voor de keuring cadeau geven zodat hij (of zij, want oma moet de keuring natuurlijk ook gewoon doen) de gebruiksaanwijzing kan volgen en het Lucky Shirt zijn magische krachten af kan geven.

Als de gezondheid en veiligheid het toe laat dan is het maar duimen dat opa, vader of oom gewoon nog lekker mobiel mag blijven en zijn rijbewijs voorlopig nog in zijn zak mag houden.
Moet vast goed komen als je het Lucky Shirt cadeau geeft!!!