Man verkleedt zich als vriendin om examen te doen

geplaatst in: Blog | 0

Dit geloof je toch zeker zelf niet… man verkleedt zich als vriendin om examen te doen! Dat lezen we tenminste op Britse Daily Mail. Dat maakt ons natuurlijk heel nieuwsgierig; wat is er aan de hand?!

Zenuwachtig voor het examen

De vriendin van Ayan Zhademov uit Kazachstan moest een belangrijk examen doen, wat natuurlijk altijd spannend is. En of ze nu niet goed had geleerd of gewoon examenstress had, blijkbaar had ze wel een Lucky Shirt kunnen gebruiken. Ze werd namelijk heel erg zenuwachtig, zo zenuwachtig zelfs dat Ayan besloot om zich als zijn vriendin te verkleden en het examen in haar plaats te doen.

Vermomming

Het verhaal gaat verder dat Ayan een oude zwarte pruik op zette, wat make-up opdeed en haar kleding, om vervolgens de examenkamer in het dorpje Zhetisai, te gaan. Maar zoals hij had kunnen verwachten, de examinatoren hadden Ayan al snel door: de verschijning leek niet echt op de foto op de schoolpas. Hij werd meegenomen voor verhoor, maar daar viel hij natuurlijk direct door de mand. Waarom? Hij probeerde wel een vrouwenstem na te doen, maar dat mislukte!

Ayan heeft een boete van omgerekend ruim 1900 euro gekregen. Daar had hij heel wat Lucky Shirts voor kunnen kopen!