Man vindt briefje van 20 dollar op straat en wint 1 miljoen

geplaatst in: Blog | 0

online-krasloten

Wow, sommige mensen hebben echt alle geluk in de wereld! Zoals Hubert Tang, die in San Fransisco 20 doller op de grond vond. Ben jij benieuwd wat hij hier mee deed?

Krasloten

Hij had het geld natuurlijk gewoon in zn portemonnee bij zijn huishoudgeld kunnen doen of er iets lekkers van kunnen kopen. Maar dat deed hij niet, hij besloot een gokje te wagen! Hij ging naar de winkel en kocht een paar krasloten.
Geef hem eens ongeluk, want hij heeft die $20,– gewonnen dus het kost hem sowieso niets. Verkocht hij nooit een kraslot of deed hij ook nooit mee met de loterij, dus het was echt een impulsieve actie.

Gewonnen!

Toen hij het kraslot kocht dacht hij waarschijnlijk dat hij misschien $20,– zou winnen. $40,– zou mooi zijn en $100,– helemaal leuk. Maar nee, hij won maar liefst 1 mijoen dollar! Wow, dat is nog eens een bedrag, wat een geluk had deze Hubert Tang. Wedden dat hij zijn Lucky Shirt aan had?

Met anderen delen

Hubert werkt als barman en blijft dat waarschijnlijk ook gewoon doen. Mooi vind ik dat, als mensen zichzelf blijven als ze een groot bedrag winnen. De winst gaat hij ook niet gelijk uitgeven, maar zet hij op de bank. Verder gaat hij de komende tijd ook een aantal biljetten van $20,– op verschillende plaatsen achterlaten, zodat anderen die kunnen vinden. En hij hoopt dat zij dan net zoveel geluk hebben. Wat een mooi gebaar!

Waar ik nog wel benieuwd naar ben, wat zou er gebeuren als hij met dit gewonnen geld nog een aantal krasloten of loten uit de loterij zou winnen?