Vertel ons wat je van het Lucky Shirt vind of aan wie en waarom je het kado hebt gegeven. Heb je het Lucky Shirt kado gekregen, dan willen wij natuurlijk graag weten of het jou geluk heeft gebracht! Deel je geluk en laat anderen weten waarom het Lucky Shirt een leuk kado is om te geven.

Dylan schreef:

Ik zou hier graag mijn vriendinnetje mee willen verrassen. Ze heeft namelijk echt iets leuks verdient want het zit haar niet mee. Gezakt voor haar examen , 2 weken terug de scooter gestolen en tot overmaat van ramp de vakantie moeten annuleren omdat ze een herexamen moet doen op de datum dat we eigenlijk op vakantie zouden gaan. Ik zou haar zo graag eens willen opvrolijken. En met deze zou dat zeker lukken daarom kom ik heel graag een kansje wagen!”

Diane schreef:
“Dankzij jullie Lucky Shirt actie hangt vandaag de vlag uit!!!

winnaar-luckyshirt

Tinie schreef:
“Geweldig: Wat een leuk cadeau!
Mijn vriend had een sollicitatiegesprek en hij heeft de gebruiksaanwijzing precies gevolgd.
En hij heeft de de baan! Toeval of niet?”

Jimmy schreef:
“Ik trek hem aan en ik koop een lot”

revieuw lucky shirt

Eveline schreef:
“Ik doe dit jaar zelf eindexamen, samen met mijn beste vriendin.
Ik heb er een aan haar gegeven, met de stille hint dat ik er zelf ook heel graag een zou willen.
Hopelijk pakt ze de hint snel op!”

Lucky ML