Succes wensen eindexamen

geplaatst in: Blog | 0

De eindexamen zijn in zicht, en oh, wat is het spannend voor iedereen! Ik weet mijn eindexamen nog goed, ik was best gespannen en veel aan het leren!

Ik weet ook nog dat ik een week voordat de examens begonnen een kado van mijn ouders kreeg; een EHBE koffer. Oftewel een Eerste Hulp bij Examens Koffer! Het was een koffertje zoals je vroeger wel vaker zag, vol met spullen voor mijn examen en het leren van mijn eindexamens. Een pennenset; schrijfblokken, dextro energy en kaarten met lieve woorden! Ook zitten er chamagne glazen in, met een briefje dat we de glazen klinken als ik geslaagd ben.

Een heerlijke koffer, dat is duidelijk! Fijn om te zien dat mensen mee leven, aan je denken.

Ik kreeg geen Lucky Shirt cadeau, wat eigenlijk wel jammer is natuurlijk 🙂 Want het Lucky Shirt is echt een cadeau om iemand succes te wensen, te laten weten dat ze het kunnen en dat je aan hen denkt!

Wie verras jij met het Lucky Shirt?!

Succes wensen eindexamen