Vrijgezellenfeest? Doe het Lucky Shirt aan!

geplaatst in: Blog | 0

vrijgezel

Vrijgezellenfeest, altijd leuk!! Wat is het toch leuk als er iemand in je vriendengroep gaat trouwen. Dat weet je ook zeker dat er een vrijgezellenfeest aan zit te komen. Het zou er toch helemaal super uit zien als iedereen dan het Lucky Shirt draagt.

Organiseren

Iemand uit je vriendengroep heeft bekend gemaakt dat ze gaan trouwen! Wat leuk, en gelijkertijd denk je dan natuurlijk: Er moet een vrijgezellenfeest komen. Dat is ook erg leuk om te organiseren en aan de andere kant ook wel veel werk. Het is dan wel makkelijk als iedereen in de vriendengroep zijn steentje bij draagt en jullie samen het vrijgezellenfeest kunnen organiseren.
Wat gaan jullie doen, waar, wanneer en wat doen we aan??

 

Het Lucky Shirt aan op het feest

Oké, er is besloten waar het vrijgezellenfeest plaats gaat vinden en wat jullie gaan doen.
Wat zou het dan toch leuk zijn om allemaal Het Lucky Shirt aan te trekken op die dag. Zo laten jullie zijn dat jullie de aanstaande bruid of bruidegom alle geluk van de wereld wensen. Met de gebruiksaanwijzing die je bij het Lucky Shirt krijgt word het nog leuker. Zo kun je allemaal een gelukswens voor het aanstaande bruidspaar opschrijven zodat ze dit later terug kunnen lezen en er weer leuke herinneringen van het vrijgezellenfeest naar boven komen! Een jaar later weer samen komen en dan kijken welke gelukswensen er allemaal zijn uitgekomen bij het bruidspaar!

Vind je het een leuk idee? Wij ontvangen graag leuke foto’s van het vrijgezellenfeest waarbij iedereen het Lucky Shirt aan heeft!